Edzett üveg ár

Címkék: |

A legtöbb ember számára az esztétika és a külalak mellett nagyon fontos a tartóság is, az, hogy időtálló, „strapabíró” legyen egy termék.

Az edzett üveg egy olyan „produktum”, ami egy különleges, „szakaszosan” történő hőkezelési eljárás eredménye. Első lépésben magas hőfokra hevítik a síküveglapokat, majd a második szakaszban fokozatosan lehűtik. Ennek a „drasztikus” hőingadozásnak a következményeként edződik az üveg, megnő az üveglap hajlékonysága és ezáltal a terhelhetősége is. Esetleges törés esetén, tompa élű szilánkokra esik szét, így nem okozva sérülést.

Az edzett üveg ár változó, annak függvényében, hogy milyen típust, illetve milyen méretre szeretnénk vágatni és hol szeretnénk felhasználni.

Az edzett üvegeknél is igyekszünk a legjobb megoldást kínálni, ugyanakkor biztosítjuk az ügyfeleknek, hogy mind az edzett üveg ár, mind a minőség szempontjából a legjobb kínálatot kapják! A tapasztalt szakemberek, a kiváló technológia és az igényes kivitelezés biztosítja a minőséget a megrendelők számára.

Természetesen az edzett üveg ár főként a vastagság függvényében változik, léteznek egész vékony, néhány mm vastagságú üveglapok is, de 12 mm, sőt még ennél vastagabb üveglapok is.

Dönthetnek a megrendelők is afelől, hogy melyik típust választják, ám nem árt véleményt elfogadni a szakemberektől, hiszen nagyobb a tapasztalatuk minden téren, úgy a felhasználási terület mint a „strapabíróság” terén is.

Az edzett üveg árát még az is befolyásolhatja, hogy milyen kivitelezésben kéri a megrendelő, vagyis az élcsiszolt üvegre kérnek-e lyukakat, vagy esetleg kivágást. Mindezeket a fontos tudnivalókat már az ajánlatkéréskor közölni kell, hiszen a kivitelezőknek tudniuk kell minden részletet, még az edzési folyamat elkezdése előtt.