Üvegmegoldások 2019-06-14T19:48:25+00:00

Irodai és otthoni üvegfal, üvegkorlát, üvegajtó és üveg tolóajtó

Egyedi méretre tervezett üveg megoldások otthona vagy irodája bármely szegletére. Modern és letisztult tereket alakíthat ki üvegmegoldásainkkal.

KÉRJEN AJÁNLATOT!

Egyedi méretezésű biztonsági üvegajtók, falak, korlátok és tolóajtók 

Olyan otthonról vagy irodáról álmodik, amely letisztult, modern és kifinomult ízlésről árulkodik? Egyedileg tervezett és cégünk által gyártott minimum 8 mm vastagságú edzett, biztonsági üveg megoldásainkkal Ön is luxusban élhet!

Hova kínálunk üvegmegoldásokat?

Irodába: üvegfalaink segítségével könnyedén szeparálhat el egymástól több helyiséget, a megjelenés rendkívül modenrn és letisztult lesz. Egyedi méretű üvegajtóinkkal és tolóajtókkal pedig ízléses megjelenést biztosíthat, 100%-ig biztonságos, megerősített üvegkorlátokkal emeletek, teraszok vagy lépcsők választhatóak el.

Bejárathoz: legyen akár üzlete, akár otthonában szeretne üvegből bejáratot kialakítani, mi jól szigetelő, egyedi méretre gyártott üveget, üvegajtót szerelónk be Önnek. Lehet lengőajtó vagy kilinccsel nyitható, mintás, színes, vagy a logójával fedett. Elképzeléseinek csak a fantáziája szabhat határt!

Nappaliba: üvegkorlátainkkal ízléses lépcsőkorlátot hozhat létre, üvegajtóinkkal és tolóajtóinkkal pedig könnyedén választhat el egymástól helyiségeket.

Konyhába: üvegfalat szeretne a munkapultra merőleges konyhai falra? Szeretne rá színes mintákat? Mi legyártjuk és beszereljük Önnek! Az üveg ráadásul könnyedén tisztítható, ellenáll a hőhatásnak, ráadásul teljes mértékben személyre szabható!

Fürdőszobába: egyedi méretezésű üveg zuhanykabinjainkat, zuhanyajtóinkat és zuhanyfalainkat ide kattintva érheti el.

Tekintse meg elkészült munkáinkat

Kattintson az alábbi galériákra és böngéssze végig eddig elkészített zuhanykabinjainkat, zuhanyfalainkat, zuhanyajtóinkat, walk-in tusolóinkat és kádparavánjainkat.

Üvegfal
Üvegkorlát
Üvegajtó
Tolóajtó
Dekorüveg

Kérjen ajánlatot vagy visszahívást!
Amennyiben az árajánlatkérés opciót választja, rögtön kérhet tőlünk egy termékünkről személyre szabott árajánlatot.
A visszahívás gomb esetén pedig megadhatja telefonszámát, hogy a kollegánk visszahívja Önt!